View Single Post
Vechi 28.02.2011, 09:33:02
Mari28 Mari28 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Implicit

mentionez ca am facut festanie luna aceasta iar pentru o perioada scurta intradevar lucrurile erau mai linistite , am scapat de durerile de cap care le-am avut zilnic de ceva timp , de starile de rau , de senzatia de sufocare si multe multe altele care me facea incapabila sa functionez ca persoana zile intregi saptamani , luna de luna nu stiu daca aveam adunat o saptamana in care sa ma simt relativ bine ... ca sa nu zic ca in decembrie rau rau dar inafara de o infectie altceva nu mi sa gasit , o infectie care nu aveai cum sa o ratezi pentru ca eram chiar plina de buboaie mari .. sunt prea multe lucruri de spus si povestit , lucruri care mi se intampla de mult mult timp , si care le-am ignorat si le-am pus pe seama timpurilor , unele am zis ca au fost decizii gresite nu vroiam sa accept sub nici o forma ca cineva nu ne lasa in pace ..pentru ca nu am facut decat bine ... pentru cei care nu cred in vise e bine ... sa fie asa in continuare ..ca e tare aiurea sa visezi locuri in care nu ai fost nicodata ca se afla in alta tara la mii si mii de km distanta , sa visezi un om care il cunosti si sa ii descrii persoanei casa , camerele , mai mai sa cada jos cand ii spui ce a facut inainte sa fie la un pas de moarte ... (in ziua respectiva persoana a fost muscata de un paianjen veninos si a stat 20 de zile in spital ca nu raspundea la tratament ) ...
Reply With Quote