Cazul acelui indian care n-a consumat hrana materiala este singular prin intinderea temporala a acestui fapt....Insa in hinduism si budhism se regasesc nenumarate exemple(dovedite reale!)...Apoi e ff in voga, Jasmuheen : "Inca din 1970, Jasmuheen a cercetat si a experimentat surse stravechi, alternative de hrana care ne pot hrani pe noi toti – inclusiv “breatharianism” (cultul respiratiei ca hrana). Jasmuheen sustine de asemenea ca exista o resursa gratuita, nelimitata care ne poate elibera de multe perceptii de limitare umana. Ea numeste aceasta noua cercetare “Programul Pranic”."Jasmuheen s-a nascut in Australia din parinti norvegieni si este initiata in Meditatia Vedica straveche si in filozofia orientala. Are capacitati telepatice si o vasta cunoastere despre spiritualitate. Din 1993 a urmat initierea pranica si, de 12 ani, se hraneste numai cu prana – cu lumina."
Sincer cred ca este posibil insa nu am certitudinea ca aceasta fiinta practica ceea ce sustine....Am rezerve...dar nici nu ma pot pronunta contra.....
|