Citat:
În prealabil postat de xanixade
Ce sa zic, mie mi-ar parea mai mult rau decat tie, asa ca parerea mea nu conteaza de foarte multe ori, dar tu treci asa necitind si neincercand macar sa te intrebi vreodata in viata ta daca cineva are mai multa dreptate decat tine si de ce...
Degeaba sar unii si te atentioneaza si iti arata... pentru ca tu crezi ca ei comit atacuri la persoana...
Asa ca micuto, daca nu citesti carti de sfinti parinti macar, si apoi sa vorbesti de credinta, decat invers, mai degraba cauta-ti de viata ta si lasa credinta virtuala... 
|
Micutule si tot mai simpaticule xanixade...dar sa recunosti cand cineva are dreptate e o arta....Iar mie imi place arta AUTENTICA.....daca intelegi tu....Asa ca , am dat dreptate des aici pe forum , celor cu care eram de acord...insa cu tine chiar nu sunt si basta!
Cat despre citit cartile sfintilor , habarnel esti dragule , ca de obicei...Sunt "toba"...dar e decizia mea ce cred, cum cred si de ce....Sunt o ortodoxa ceva mai...altfel...
Asa ca maruntimea ta, de cauti galceava fa-o in privat, ca aici refulezi zadarnic incercand jalnice provocari....Pace tie !
ps. a , sa nu uit....bine zici...vezi-ti tu de treaba si viata ta si pe mine lasa-ma cu ale mele..capisci?