View Single Post
Vechi 03.07.2007, 12:50:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
???Vezi tu,ca atunci s-ar putea sa fie prea tarziu pt.tine.:(:dozingoff:
Tu,dupa ce dai omului in cap,ii spui frumos asa:iarta-ma ca te-am omorat,dar imi pare tare si nespus de rau pt.tine,caci acum eu nu te mai pot invia,trebuie sa chem vreun Sfant,nu o fi cumva:dozingoff:.......:dontgetit:cineva pe care mai demult l-am ocarat si judecat eu,si care acum isi ia rasplata cuvenita pt.nevointele si suferintele sale?:dontgetit::dozingoff:
Sebastiana, esti mai tare ca Justitia si Biserica. Uau...insinuezi ca Corogeanu (la fix cacofonia) este sfant.... No comment... :D
Nu frate Mirene, parca am fi in filmul Iancu, ce chestie, nu ai intzeles ce zicea Sebastiana, nu se referea in mod categoric la parintele Corogeanu (nu stiu daca este sfant sau nu sau daca v-a ajunge pana la urma...), ci era un sfat pentru domnia ta, ca nu cumva sa ajungi la asha ceva... ce spunea Sebastiana. Shi apoi fiecare are linie directa cu Dumnezeu sau cu vre-un sfant sau cu ingerul pazitor, ca altfel cum shi cui te rogi? E drept ca mai mult asculta Dumnezeu rugaciunea din inima curata decat rugaciunile... cum sa zic sa nu jignesc... sa iau un termen consacrat... rugaciunile fariseilor. :) Sau cine shtie, poate le asculta shi pe ale acelora. :|
Reply With Quote