View Single Post
Vechi 28.02.2011, 16:55:16
Ionut88 Ionut88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit Va multumesc.

Va multumesc din suflet la toti si Dumnezeu sa va ajute si va doresct multa sanatate la toti.
Am incercat si in armata, chiar la o academie militara, pasiunea mea fiind si calculatoarele.
Am facut toate demersurile pana la fisa medicala unde am fost respins din cauza unei probleme la urechea stanga care o am de mic dar nu stiam ca e asa de grava si anume, timpanul perforat. Am plans foarte mult si in aceea zi mai ales ca a fost ultima vizita medicala cea la orl si am luat respins. Atunci m-am operat la nas pentru deviatie de sept, si urma sa mai fac operatie la ureche ca sa pot da anul acesta din nou. Dar a venit plecarea in Spania unde am crezut ca e ca o salvare pentru mine si pentru viitorul meu dar nu a fost asa a fost o pacaleala, o experienta, poate Dumnezeu a vrut asa. Am ramas si neoperat , pot spune ca am terminat scoala de cantareti intr-o ureche si cu media 10. Multa lume spune ca am o voce frumoasa dar eu tot consider ca nu este asa. Acum trebuie sa fac operatia aceasta ca sa scap si de problema asta care mi.a dat peste cap una din dorintele mele de mic.
Ajutorul meu va veni de la Dumnezeu numai ca trebuie sa il caut din nou , si sa il gasesc. Va multumesc inca o data pentru sfaturi. Sa va ajute Dumnezeu in viata si multa sanatate. O sa raman cu voi pe forum sa va mai zic ce am mai facut. Doamne ajuta.
Reply With Quote