View Single Post
Vechi 28.02.2011, 18:19:47
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mari28 Vezi mesajul
Doar la Dumnezeu gasesc raspunsuri ...
Cândva o persoană, dragă mie, îmi mărturisea visurile pe care le avea în cursul nopții în care apăreau sfinți, icoane și altele în strânsă legătură cu credința sa. Și m-a întrebat atunci ce cred și cum ar trebui interpretate. Eu i-am răspuns printr-o întrebare: cine ești să crezi că ai ajuns la harul lui Dumnezeu ca El să se manifeste astfel față de tine? Mi-era o persoană apropiată și mult credincioasă, de aceea, am îndrăznit să fiu atât de "aspru". Dar întrebarea asta și astăzi mi-e în minte de fiecare dată când am senzația că văd semne ale voinței divine în viața mea, adică: cine sunt eu să merit așa ceva? Și continui să-mi văd de cale, din păcate, am grijă să mi-o fac din ce în ce mai grea crezând în minuni neminuni, dar cu nădejdea că Dumnezeu mi se va arăta cândva și nu în vis ci în mod real și atunci, oare cum mă voi prezenta eu în fața Sa? Ce voi mai avea în traista sufletului în afară de păcate? Ce voi mai avea când voi conștientiza cu toată ființa mea că însăși viața mi-a fost voință a lui Dumnezeu și nu a mea? Să rămânem pe cale și să vedem ce facem noi și ce am merita cu adevărat, oricum primim mai mult decât dăm... Și în rest, înțeleptul părinte Cleopa știe mai bine să grăiască.

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote