Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_
Eu intrebam sincer...fiindca ati spus asta citand o postare de-a mea.
Va rog face-ti pace  .Nu e in spiritul crestin sa "ne luam la harta".
|
Nu e in spiritul crestin nici sa iei adevarul drept minciuna.
Suntem pe forum ortodox, mi se pare un semn de respect fie sa postezi invatatura ortodoxa... fie sa recunosti ca scrii din pozitia unui catolic, evreu, ateu etc.. si atunci nu are nimeni nimic cu tine.
Dar sa promovezi minciuni de sub invelisul ortodox, nu mi se pare acceptabil. Si nici normal nu este sa spunem "are si el dreptate, ai si tu dreptate.. dar stai dom'le ca nu pot avea amandoi dreptate ca sunt pe pozitii opuse... da, ai si tu dreptate.. " (bancul cu rabi)
Sa fii crestin inseamna sa-L marturisesti pe Hristos! Si adevarul, pe care-l aflam in ortodoxie.
Nu sa ne promovam pe noi insine cu ce credem noi despre una, alta, sa se pupam aiurea-n bot, sa schimbam politeturi.. dar habar sa nu avem despre ce vorbim.. doar ca da bine, ne simtim bine si destepti etc../
Cu calator nu am nimic personal.. cred ca este o femeie in varsta fara viata sociala, care cauta acceptare, sustinere, apreciere.. in fine ce-i lipseste in viata - le cauta pe forum.. Atunci orice contrazicere o ia ca un atac la persoana. Dar chiar nu am nimic cu ea.
Dar cu postarile ei neortodoxe nu pot fi de acord! Si nu mi se pare firesc sa tac ca ce sa spun, daca-i spun ca nu e pe pozitie ortodoxa ii ranesc feelingul. Nu are postari ortodoxe.. asta e!