View Single Post
Vechi 03.07.2007, 15:28:25
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,Pasarelule,(si aceasta a doua forma este acceptata de CNCD)si inca ceva pt.cultura ta generala,eu nu ma ghidez numai dupa principiul"sola Scriptura Ortodoxa"(numai Scriptura Ortodoxa)ci si dupa Sfanta Traditie,cartile Sfinte Patristice,scrierile Sfintilor Parinti,Filocaliile,Proloagele,s.a.m.d.Aceasta sa stii tu mai bine de la mine,ca eu nu interpretez si nu reinterpretez singura si de capul meu Sfanta Biblie Ortodoxa,nu o rastalmacesc,asa cum eronat gandesti tu,deh,asta e numai parerea ta pe care eu nu ti-o impartasesc catusi de putin.Tu stii mai bine ca gandurile noastre,(cugetele noastre),vorbele noastre(cuvintele noastre rostite sau scrise),actiunile(faptele),dar si credinta noastra(buna sau rea,cum o mai fi ea)ne osandesc sau ne mantuiesc toate acestea laolalta si ele ne ridica pana la stele,pana la infinitul cerului nemarginit si deci pana la Rai,sau ele ne osandesc pana in adancul cel mai adanc al iadului.
Si tu doar stii cat sunt eu de incapatanata(ca doar de aceea am cap,ca sa il folosesc)si ca sunt si raman o aparatoare a Parintelui si a Maicutelor,iar nu cum gresit sustii tu "o fana"a Parintelui,caci folosesti cuvintele stalcite si neadecvate contextului nostru,dar oricum asta e problema ta si nu ma priveste pe mine catusi de putin.:D
Reply With Quote