Citat:
Īn prealabil postat de calator prin ploaie
1. Ca ai vorbit despre budhism si diavol : "Diavol nu exista si nici nu are sens sa existe in budism. In cadrul brahmanismului, raul, asa cum il definesc monoteismele nu exista.curta cautare prin religiile Asiei a Diavolului, cu ajutorul cartii lui Gerald Messadie, Istoria Generala a Diavolului, ne-a aratat ca acest personaj arhicunoscut religiei noastre nu isi are precursori in Asia." G. Messadie
2.Omul care ramane in suflet tanar.....NU inseamna DELOC lipsa de maturitate.....Sunt oameni extrem de profunzi, maturi , cu suflete tinere si asta ii mentine...De obicei sunt temperati in manifestari, evita sa devina deplasati...
3. Nu pledez pt operatiile estetice, dar daca e spre mentinerea tonusului, nu executate din capriciu , nu vad nimic rau....In fons vb realist am vazut de N ori doamne la 40 aratand mult mai bine decat altele la 25-30(trup si fata), sau la 50 aratand mult mai bine ca altele la 35-40....si fara operatii estetice....Fetele de azi cu kilogramele de vopsele pe fata si-n par, arata ades ca niste papusi batrane si uzate deja la 25....Nu e pacat?
4. Cat despre manipulare....o fac parintii cand esti tanar....si incearca mai apoi colateralii , dar de regula fiecare reuseste sa faca ce alege, chit ca ...se greseste mult prea des,....
|
Cea mai mare inselatorie a diavolului este sa te faca sa nu crezi ca exista. Ceea ce am scris, depre materia sentimentala, pe care o arunca asupra oaemnilor, ca sa se indragosteasca, este de la budisti. In cartile lor am gasit-o.
Nu am nimic impotriva omului, care ramane tanar in suflet; de fapt sufletul nu prea imbatraneste.
Cat despre manipulare, se pare ca nu stii la ce ma refer.