Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Depinde, Anca ! Depinde și de munca ce o depui , căci una e a sta și a "păzi"ceva, pe cineva , și alta-i a munci efectiv 10-12 ore , plus drumul încă 2 ore - TOTAL =14 ORE !
|
Vei fi surprins ce forta capeti mancand numai legume crude! Bineinteles daca nu ai gastrita. Sunt mult mai bine suportate de corp, decat mancarea gatita. S-au facut teste cu sportivi de inalta performanta si au dat randament timp mai indelungat decat altii, care au mancat altfel de mancare.
Dar... incercarea moarte n-are!
Bonus: se produce si o intinerire a corpului.
Practic se poate consuma orice leguma cruda sau orice fruct, ce are omul in casa.
Iar de baut: apa de legume. aceastra se face cu resturile ramase de la curatat legumele, plus coji de ou; toate bine spalate si puse intr-o oala mai mare cu apa. Se pune in frigider si dupa o zi, in care apa s-a imbogatit cu vitaminele si mineralele din legume, se poate bea cate o cana, iar alta cana de apa se pune in loc. Apa are un gust satios, de apa de izvor.
Iata deci un mod de a valorifica in mod superior deseurile.
Alte intrebari? A, da. Metoda este a lui Ernst Gunther, un preot elvetian, care a scris cartea "Hrana vie". Se gaseste si in Romania.