View Single Post
Vechi 01.03.2011, 08:22:30
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Un om echilibrat, normal că întâi citește Biblia... Abia apoi caută să vadă și mai departe sau altfel... Dacă nu ar fi așa, e ca și cum ne-am vrea academicieni, fără să fi trecut de școala primară... Doamne ajută!
Și atunci ce ne facem cu străbunii noștri, bună parte dintre ei care nu au știut să citească, dar'mite să citească Biblia, unde mai punem faptul că Biblia în limba română este de dată relativ recentă? Și totuși, strămoșii au păstrat credința nealterată în liniile ei directoare, chiar dacă s-au mai păstrat anumite tradiții populare de origine îndoielnică de care s-a vorbit pe forum. N-au fost ei echilibrați? Mi-aș dori echilibrul lor, pe care l-am pierdut din prea multă... "cetire", după cum ne-a tăiat pe noi capul. De aceea, până și acest topic cu întrebarea întrebătoare: E Biblia Cuvântul lui Dumnezeu? Dragă călător, cred că asta vine din prea multă cetire și suficiență că mintea noastră poate orice, rațiunea și logica în care avem atâta încredere, rațiune care poate să conteste și Cuvântul lui Dumnezeu fără a ne înfiora. Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote