Ancah , dupa ce va citi mesajul anterior persoana aceea , de care tu ai pomenit , iti va spune ca nimic nu a fost facut conform legii in cazul nostru .
Nu cred ca se mai poate face ceva in acest caz, decat dosarul sa fie clasat dosarul si judecat din nou cazul . Saucel mai bine ar fi ca fiul meu sa fie absolvit de judecatorii de la ICCJ de fapta care ia fost pusa in spate , fara a fi vinovat de aceasta . Asta m-ar bucura cel mai mult . As incheia aceasta lupta impotriva celor corupti .
Fratii Geonea , dupa cum mi s-a adus la cunostinta de nise persoane de incredere , se afla in inchisoarea Barcea , condamnati pt alte infractiuni pe care le-au safarsit in decursul acestor 2 ani si 2 luni.
Iar liderul grupului infractional este fugit din tara , deoarece acesta a mai comis o alta fapta infractinala , pt care a primit 2 ani de inchisoare si mandat de arestare .
Persoana de incredere care mi-a spus acest fapt , mi-a zis ca este fugit in Spania, deoarece acolo se afla si sora sa , care lucreaza de mult timp acolo.
Acum , am o surpriza pt useri acestui forum . Accesati forumul pe care il postez mai jos si cititi, va rog , ce scrie in mesajele postate .
http://forum.campaniaelectorala.ro/viewtopic.php?t=561