View Single Post
Vechi 01.03.2011, 10:00:59
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Cand vorbesc de martiri, vorbesc despre cei crestin ortodocsi, care au murit pentru Iisus Hristos si mai devreme sau mai tarziu vor fi canonizati ca sfinti. ...

Comunismul si miscarea legionara au fost doua "pete in istorie", crimele si greselile nu pot fi justificate si nici atenuate. Totusi, eu vad o parte spirituala a legionarismului, fara insa a nega ce a fost negativ.
Eu sunt de acord cu dianagroza si eu am citit despre miscarea legionara dar mai ales despre cei care au suferit in temnitele comuniste ;acesti legionari care au fost batuti,chinuiti si infometati de catre leprele comuniste,de catre oculta satanista comunista,acesti legionari crestini si ortodocsi merita toata atentia si respectul nostru.Cred ca acesta este si mesajul pe care vrea sa-l transmita dianagroza.

Chiar daca a avut si greseli oricum miscarea legionara nu se compara cu comunismul.Comunismul a fost o ciuma rosie,o lepra care a distrus zeci de milioane de vieti umane.Comunismul a fost o crima continua ei au fost atei si chiar satanisti deci impotriva bisericii lui Hristos.Legionarii erau crestini deci pt Biserica si impotriva satanistilor comunisti.

Miscarea legionara si partidul totul pt tara au fost infiintate in primul rand pt ca legionarii sa lupte impotriva comunismului si a masoneriei.Deci a fost o miscare care a fost orientata spre bine,care s-a bazat pe crestinism si nationalism.(chiar daca au avut si greseli)

Antisemiti nu se pot numi pt ca ei nu au fost impotriva evreilor (priviti ca oameni obisnuiti,cu familie) ci ei au fost impotriva francmasoneriei si a ocultei satanice evreiesti.

Si trebuie sa intelegem niste termeni:
antisemitismul: aversiune față de semiți – înțeleși
ca persoane. Cuvântul «semiți» desemnează toate
cele mai bine de 20 de neamuri descendente ale
patriarhului biblic Sem, care neamuri includ și pe arabi, dar și pe evrei.

Si stim ca evreii au fost de-a lungul timpului impotriva arabilor,deci ne putem intreba :oare evreii sunt cei mai mari antisemiti?

Oricum ideea principala este ca ar fi bine sa nu tinem cont de toate minciunile comuniste si de toata propaganda masonica si sa ne indreptam privirea si sa citim cartile celor care au suferit in temnitele comuniste pt ca asa ne vom da seama ca acesti legionari au fost niste oameni mari (MARI CRESTINI SI MARI ROMANI).

Ganditi-va care dintre voi ati fi putut indura chinurile la care au fost supusi legionarii in temnitele comuniste? Cati dintre voi (care tot va luati de legionari) va puteati ruga in aceste conditii extreme? Cati dintre voi ati fi ajuns la nivelul de sfintenie a lui Valeriu Gafencu care i-a iertat pe toti (inclusiv pe gardienii care-l batusera) inainte sa moara?

Raspundeti sincer la aceste intrebari si nu mai tot aruncati cu pietre in niste crestini care au suferit pentru neam si credinta.

Last edited by antiecumenism; 01.03.2011 at 10:07:32.
Reply With Quote