Citat:
În prealabil postat de Fani71
Adica, predestinare. Banuiam eu.
Aici vorbim de soarta vesnica a acestor copii, nu de viata pe acest pamant, care sigur depinde de hotararea parintilor.
|
Nu stiu de ce te urmareste aceasta predestinare desi ti-am explicat de multe ori . Mai incerc o singura data : in ce consta noua predestinatie ?
Ba tocmai , mintuirea noastra sau dobindirea raiului depinde numai de ceea ce facem in lumea aceasta (sau ce fac altii pt. noi atunci cind inca nu ne putem manifesta vointa), de cum il iubim pe Hristos , cit de devotati ii suntem si mai ales cum ne lucram mintuirea . Ai uitat : credinta si fapte _ Sf. Iacov ruda domnului ! Numai acestia nu vor muri ci vor trece de la moarte la viata vesnica ! Ai auzit tu ca soarta vesnica sau mai corect, viata vesnica nu are nici o legatura cu viata de pe pamint ? Vai de mine !
Te rog mult sa ma ierti , dar ori esti obosita , ori esti in ispita staruitoare care nu-ti da pace , ori ai alte probleme care te irita sau cine mai stie ce este deoarece am impresia (este un fel de a spune) ca ne-ai pregatit acest regal antiHristos bine ticluit si asa, persuasiv, discret dar sustinut si fara intentia de a renuntam, de multa vreme .
In orice caz , pe mine ma iumeste prestatia ta !
Deja incepi sa ignori lucrui capitale din cuvintele Mintuitorului !