View Single Post
Vechi 01.03.2011, 14:45:36
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

[quote=zaharia_2009;343320]Pt ,,calator prin plaie" 1. Esti defapt o calatoare , nu stiam . Dar asta nu schimba cu nimic datele problemei doar ca ma semnalizezi ca poti fi si aspra . Cred ca nu este rau in anumite privinte .
2. Eu sunt mai slab cu duhul si nu cunosc notiunea de ,,experti" care s-au pus de acord in ce priveste similitudinile evangheliei . Eu cunosc doar parinti ai bisericii , numiti ,,sfinti parinti" care s-au ocupat cu tilcuirea evangheliei , cu similitudini dar si cu antinomii , precum si cu altele . Asadar, este bine sa-i cunoastem , sa-i citim si in masura in care ne si dorim , sa-i retinem !

***AICI...numeam pe cale indirecta sfintii parinti....Si am citit, spre surprinderea ta ...Si-am retinut ce m-a interesat...
3. Cu toate ca a avea parul vopsit ar putea insemna o masura a elegantei si a grijii pt. tine , totusi in felul acesta eu cred (este un fel de a spune, o maniera !) ca il afrontezi pe D.zeu rasvratindu-te impotriva-i cum ca el nu te-a facut chiar asa de frumoasa cum ai putut TU sa te faci ! Si asta parca nu suna bine ! Dar ce mai conteaza cind relativitatea lui Einstein ne-a cuprins pe toti iar D.zeu este un batrinel ,,nume-de-poveste"
Imi place sa ma intretin si fizic vorbind , nu doar spiritual...Iar a-ti ingriji parul nu e deloc neplacut Lui...Iar EL..nu este pentru mine un "batranel"....ci mult mai mult, greu de descris in cuvinte, dar n-ai de unde sa stii tu asta...

!
4. Intr-adevar, diferenta vadirii sau vadirea diferentei dintre noi exista si arata ca in timp ce tu iti exprimi opinii eu sunt categoric cu ceea ce stiu bine si corect . Nu pot insa sa si impun ceea ce stiu pt. ca nu am instrumentele necesare unui mediu ca acesta . Daca as avea aceasta posibilitate probabil ca ar fi o sansa in plus pt. ca forumul sa devina ortodox.
"bine" si "corect" sunt atat de relative...apoi adevarurile categorice si absolute, zau, nu ne apartin....si pt ai adus vorba despre relativitate...ce pentru cineva este o "realitate" certa, pentru altul e simpla posibilitate....

Doamne ajuta!
Reply With Quote