View Single Post
Vechi 03.07.2007, 20:49:49
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Romani=tigan in strainatate, ce e de facut?? Ce? Concret!!

Din pacate nu-i asa! E tot o scuza ca n-am fi noi romanii cei care fura prin strainatate! Adevarul este altul: SINTEM SI NOI! Noi vom devenii mai buni cind ne vom recunoaste mai intii fata de noi si apoi fata de ceilalti GRESELILE! Cind nu vom mai cauta tapi ispasitori!
Pe timpul lui Ceausescu si dupa chiar un timp tiganii inca isi pastrau obiceiurile nomade. Cine crezi ca au fost primii la granita cand el a fost executat?Tiganii! Cine crezi ca au taiat lebedele din lacurile Austriei ca pe puii care ii furau din cotetele romanilor? Cine stateau si cerseau pe la poduri, locuind in carute, cantand din alaute sau furau prin strainatate, cine rapeau copii si le rupeau ba o mana ba un picior sa cerseasca pentru ei in strainatate? Tot tiganii. Stiati ca romanii sunt negri? intrebatii pe europeni cum ii descriu pe romani . Eh repede mai uitati.

Ca dupa ne-am tiganit si le-am copiat obiceiurile ...asta e altceva. Acum ca multi romani au plecat din tara si au ramas copii de izbeliste safie educati de tigani ...ce mai vreti? Iar furtul este o meserie veche decand lumea...dar tiganii au facut si mai rau de s-au facut cunoscuti in intreaga lume. dar parca numai noi avem tigani? si Franta si Anglia, Spania, Italia etc aveau tiganii lor...dar dupa Ceausescu, europenii iubitori de senzatii tari si sa isi ascunda gunoaiele au aratat degentul spre noi ca tap ispasitor. sa vezi ce publicitate face Franta Romaniei pe Canal Plus...ca iti vine sa fugi...dar de si-ar vedea si Franta gunoaiele din ochi cu ghetourile si cartierele de refugiati, arabi, imigranti ilegali ...ca nici politia nu are acces...
Reply With Quote