View Single Post
Vechi 02.03.2011, 18:09:10
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Dragul meu, tu ce spate crezi că ai, de ceri așa la plural ca să fiu exclus... cine ești și cine te închipui? Ți-am spus că nu fac parte dintre pucioși, și ți-am spus că ei sunt prooroci veritabili... i-am mărturisit fără să-i cunosc fizic, ci doar din ce scriu ei sunt sigur că darul e de la Dumnezeu. Am și eu informațiile mele, unele cad din Cer.

Tu vorbești despre eresuri, secte, că ne faceți favoruri, voi, adică cine sunteți voi și cine suntem noi? Voi sunteți ăia care nu-L primiți pe Domnul? Păi mai bine vă întrebați voi cui anume slujiți dacă Domnul este Cel ce grăiește peste pământ vestindu-se întru venirea Sa și voi nu-i slujiți Lui!

Nu ai înțeles nimic din ce am scris dar persiști în a te mira de nevinovăția ta și de indulgența ta când îți dai seama că ai de-aface cu un nebun care mai și face pe nebunul și nu vrea să-ți asculte sfatul milos adică să se drogheze cu diazepan... așa în ironie...

Și zici că ai cititi și i-ai cunoscut pe pucioși? Deci umbli și cu vrăjeala... Păi dacă nu știi că eu nu fac parte dintre ei ci sunt la distanță de sute de kilometri și nu i-am întâlnit niciodată cum atunci ai pretenția de a nu fi luat drept un mincinos farseur?..

Iar dacă nu ai priceput vârsta mea și te-ai legat de vârsta mea de 93 de ani și 7 luni în loc să mă respecți ca pe un moș, ce se cuvine oare? Cum crezi că ar trebui să tratez eu un dezinformator și un tip ce-mi dă lecții sau mă evacuează... la vârsta mea?

Și cum demonstrezi că ești mai ortodox ca mine? Nu pricepi că sunt și eu tot ortodox? Dar iată că îmi pui etichete și nume de sectă și de eretic fiindcă nu vrei să crezi pe Adevărul așa cum cred eu. Oare de la cine ai învățat așa, de la Ana sau de la Caiafa? Și unde ai văzut greșeala: sub Mesteacăn sau sub Arțar?

E treaba ta și te iert, că nu-s supărăcios, și chiar mă bucur că mi-ai dat prilejul de a te iubi mai mult ca pe mine însumi... la fel cum îi iubesc pe pucioși și pe orice frate ortodox care primește sau nu pe Domnul. Căci Tatăl nu judecă pe nimeni, nici Maica.

Nu oricui le este dat... Ferice de cel ce crede și rabdă până la sfârșit Calea cea strâmtă... dată de sus prin sfinți.

Cine nu crede... poi să fie sănătos!

Last edited by vsovivi; 02.03.2011 at 18:16:50.
Reply With Quote