View Single Post
Vechi 02.03.2011, 19:30:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Asa e,si eu si toti sfintii parinti ortodocsi ne vom duce in fundul iadului ca nu vrem sa ascultam de puciosi. Interesanta gandire. Te las sa-ti continui discutiile cu adeptii tai... O seara placuta!
Au crezut mulți sfinți părinți și chiar preoți și ceva popor ortodox a crezut... dar încet încet mulți s-au lepădat, s-au întors în gLume de unde au lovit pe la spate... și să știi că necredincioșii cei răi se vor duce în fundul iadului până la urmă dacă fac fapte rele sau au viață păcătoasă oricât ai crede dumneata că e suficient să te numești tu pe tine ortodox și degeaba crezi că sfinții și Biserica nu au mărturisit slava Domnului și sf. Cetate a Noului Ierusalim, precum în Cer așa și pe Pământ, căci ei toți au mărturisit, toți care au fost sfinți, și mereu mărturisesc și nu e nimeni care să fie sfânt și să nu fi mărturisit plinirea Apocalipsei de către Dumnezeu... Asta este! Și sunt pe site la ei și mărturii. Chiar și păcătoșii o mărturisesc, și ereticii și sectele... chiar și nebunii păcătoși ca mine.

Dar nu vă poticniți dacă nu puteți crede... mai degrabă să fiți cinstiți decât muți sau mincinoși... să recunoașteți că nu credeți și să cereți îndurare și nu jertfe și semne și minuni, deci mai bine vă recunoașteți neputința și frica decât să invocați sfinții că cică ei sunt vinovați pentru că voi nu vreți să credeți. Mai bine grăiți ceva curat decât să țineți coaliția tăcerii. E mai cu obraz subțire decât trufia și impertinența și minciuna și persistența în ele.

Și da, viața veacului ce va să fie, asta este și va fi după Cuvântul lui Dumnezeu, tot, după chipul Său căci El le va face noi pe toate, Domnul nostru Iisus Hristos... și pe mine mă va face nou, dacă reușesc să ajung să-L ascult. Cine voiește... să-și schimbe firea și chipul cel ascuns în tufiș.

Mulțumesc pentru urare, doar că n-am adepți cu cine să o împart. Și nu e rău să ai prozeliți, problema e să nu fie ei mincinoși, ori liderul lor... Eu caut să-i fac Domnului prozeliți căci eu n-am nevoie să mă urmeze cineva pe mine căci pe Domnul este scris că e bine a-L urma omul, în toate, și nu om pe om căci orb pe orb ajung amîndoi în groapă fiindcă nu poate omul să-și dea sieși singur viață, nu poate.

Last edited by vsovivi; 02.03.2011 at 19:55:07.
Reply With Quote