Citat:
În prealabil postat de maria25
Hai, te rog nu mai spune ca mereu am fost nenorocita, ca nu imi cade bine... sincer...
Mama mea, asa chitroasa cum e ea, sa stii ca a investit in educatia mea. Am acasa 5 biblioteci enorme. Datorita ei imi place sa citesc. Si nu ea este de vina pentru ca eu sunt in situatia asta. O respect indiferent de ce face si de ce spune. Ea m-a invatat sa dau buna ziua si la vecinul de pe scara si tot ea m-a invatat sa nu trec strada pentru ca il vad pe X cu care m-am certat. Singura alegere pe care nu am facut-o este faptul ca nu l-am inclus pe Dumnezeu in viata mea. Din cauza asta m-am prabusit. O viata fara Dumnezeu este un nimic.
............
|
Daca Maria a scris aici despre necazul in care se afla nu a scris ca sa fie judecata de noi ci poate pentru ca situatia in care se afla era una limita si pur si simplu s-a descarcat aici. E mare lucru ca in vreme de restriste sa ai pe cineva care sa te asculte si care pur si simplu sa iti spuna "Lasa ca Dumnezeu nu te lasa si te va ajuta". Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi care sa te sprijine moral este ca si cum ai rezolva problema pe jumatate. Haideti va rog sa incercam sa nu o mai judecam pe Maria, sa nu ii mai cautam vinovatii pentru situatia in care se afla, sa nu o jignim nici pe ea si nici sa ii criticam familia. Noi suntem "participantii" indirecti la necazul ei si poate vedem lucrurile din alt punct de vedere decat cel pe care ar trebui sa il vedem cu adevarat. Dupa parerea mea este ca daca Dumnezeu a ingaduit sa treaca prin aceasta cumpana inseamna ca tot El o va ajuta ca rezultatul final sa fie unul pozitiv deoarece Dumnezeu nu ingaduie la nici o persoana un necaz fara ca aceasta sa nu gaseasca si solutia. Cat despre mama Mariei haideti sa nu ii punem vreo "eticheta" care nu i se potriveste. Noi, cei care ne aflam pe acest forum nu discutam pentru a judeca ci pentru a ajuta.
P.S. Maria imi cer iertare daca am scris ceva care te-a deranjat sau daca am deranjat pe cineva de pe acest forum. Stiu ca esti o persoana echilibrata si foarte puternica cu un suflet bun de aceea Maica Domnului si Sfantul Nectarie te va ajuta si te va intari in asa fel incat sa treci cu brio peste situatia in care te aflii. Te imbratisezi cu drag si iti doresc ca Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa iti lumineze mintea si sa auzim numai de bine!!!!!