View Single Post
Vechi 03.03.2011, 12:52:00
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Pana imi dai mie raspunsul (sau mai bine nu mi-l mai dai ca si asa probabil ca iti este prea greu sa recunosti) intervin-o si tu la Admin, poate il iarta pe Danut7.
Ieri a vorbit cam urat dar era probabil intr-o pasa proasta.
Eu l-am iertat de cum i-am citit prostiile dar acum am vazut ca a fost banat.

Nu ca ar merita iertarea dar pe noi Dumnezeu nu ne iarta pacatele fara sa meritam?
Eu as zice ca daca isi cere iertare sa i se mai acorde o (una) sansa. Tu?
Nu prea stiu cine e Danut7, dar un lucru trebuie stiut, voi sunteti sursa provocarii noastre.
Daca cumva Admin m-ar bana, as dori sa stiu de ce? o cauza...

Ce sa rog administratorul, l-am rugat sa va lase pe voi NP sa va spuneti punctul de vedere, insa a fost mai destept ca mine...va lasat pana a vazut cat de "buni" sunteti.
Mai spuneam Dorinei ca ea dainuie pe forum (are peste 2200 de postari, mai multe ca mine) si asta pt ca Admin. judeca drept...

PS. daca mergi vreodata pe forumuri NP sa spui tuturor de acolo ca la noi ortodocsii pe forum , sunt banati nu numai adversarii , ci si fratii de credinta... si sa nu mai minteasca NP, ca minciuna nu-i placuta in fata Domnului, iar "pocaitii" sunt ...

PS. mai am si alte treburi , nu numai sa-ti raspund...dar stai linistit, daca nu-ti raspund intr-o ora 2...pana seara iti raspund, sau nu va ramane intrebarae ta fara raspuns...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.

Last edited by Geony; 03.03.2011 at 12:56:26.