Buna ziua tuturor,
Cuvintele mele ar fi prea sarace sa pot povesti cum am inceput eu sa o iubesc pe Cuvioasa.O sa incerc totusi. Aveam /am o prietena draga mie,moldoveanca credincioasa si buna la suflet. Am indragit-o de cum am cunoscut-o si mi-a devenit confidenta/prietena buna.Isi dorea foarte tare sa-si cumpere un apartament mai mare si nu reusea sa se mute. Total din intamplare eu am ajuns in Iasi si ca o plimbare am vrut neaparat<sa merg la Catedrala>Eu nu aveam nicio dorinta asa ca m_am gandit sa ma rog pentru sanatatea prietenei mele si ca ea sa_si poata rezolva problemele cu apartamentul>m_am rugat sincer>
Am uitat de "incident" si am plecat spre casa. Mai tarziu mi-am dat seama ca pana sa se implineasca 40 de zile de la rugaciunile mele,prietena mea cu suflet bun s-a aranjat la casa ei desi era omenesc imposibil sa rezolvi atatea probleme cate avea ea,in 40 de zile.
Minunea cu nr. doi sunt chiar eu. In luna august a anului trecut am primit o informare de la un executor ca am casa sub sechestru si ca trebuie sa platesc 5000 E unei firme de recuperari. Disperare mare in sufletul meu,ma plimbam prin casa si urlam pentru ca nu aveam cum sa fac rost de 5000 E in 15 zile(e standard in romania) desi stiam ca datorez firmei respective 1000 de lei. Alta putere nu am avut decat sa citesc Acatistul Sf. Cuvioase Parascheva si sa ma ajute sa-mi aduca in preajma oameni care sa ma poata ajuta. O alta cunostinta chiar ma certa "mai lasa naibii acatistele alea ca nu te ajuta acatistele! "
Din senin m-a contactat o fata cu care nu prea vorbeam decat foarte putin ptr. ca nu o cunosteam bine,sa-i spunem Sivia. Ea mi-a cerut hartiile de la executor si ea timp de 3 zile nu a dormit si mi-a cautat un avocat care sa poata face ceva. L-a gasit. La limita am ajuns la omul acesta si el mi-a rezolvat problema. Aceasta Silvia mi-a devenit prietena si sper ca intr-o zi sa o ajut si eu pe ea.Are recunostinta si dragostea mea eterna.
Cuvioasa m-a ajutat,mi-a calauzit pasii cate oameni minunati si este la loc de cinste in sufletul meu!
|