View Single Post
Vechi 03.03.2011, 17:47:12
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Daca educatia sexuala include o educatie despre riscul inceperii vietii sexuale la o varsta frageda,riscul bolilor venerice si al avorturilor in serie,da sunt de acord.Pana acum nu s-a facut.S-a pastrat inocenta?Nu.Chiar asa:ce demersuri concrete s-au facut? Spuneti-mi unul care a avut rezultate in ultimii 20 de ani in RO.Cum sa aiba rezultate daca cifrele sunt in urcare?

Cum ajung copii corupti?Asta este o alta discutie.Ce s-a facut concret sa nu se intimple asta?Hai ca incet,incet ajungem la cauze.Nu a interesat pe nimeni.Asta este adevarul care doare.Toti s-au complacut in situatia asta dar efectele au inceput deja sa se vada.In viitor se vor vedea si mai clar>daca scade natalitatea rezulta populatie imbatrinita adica>

,,Niciun județ nu încasează suficiente contribuții sociale pentru a-și plăti pensiile.Această situație arată starea de criză a sistemului de pensii din România, explică analistul economic Ilie Șerbănescu: „Problema este de viață și de moarte! Trebuie luate măsuri fără echivoc, fiindcă pensiile reprezintă cea mai periculoasă problemă a bugetului".

Intelegeti ce spun?Vorbesc in baza unor cifre,nu opinii personale.
Sa stii ca m-am gandit aseara mult timp cum s-ar putea pune problema unei educatii "corecte" intr-un mediu ne-crestin..

Si am ajuns la concluzia ca nu se poate!

Pur si simplu eu nu vad cum poti separa problema conceptiei de credinta in Dumnezeu si totusi sa ramai cu o idee "valida", macar in termeniu omenesti.
Nu se poate.

Cum extraordinar de adevarat a spus Dostoievski, daca nu exista Dumnezeu TOTUL ESTE PERMIS.
Reply With Quote