Tot @ Scotsman..
Eu am ajuns la concluzia ca parintii nu educa ci isi corup copiii, privind la proprii mei vecini, la colegii de scoala ai fiului etc..
Pai la aniversarile la care-mi insotesc baiatul (5,6, 7 ani) fetitele danseaza din buric, se contorsioneaza care mai de care sa faca miscari lascive sub influenta a ceea ce vad la televizor.. priveliste mai groteasca nu-ti poti imagina. Sunt vopsite (in fine, decolorate, suvite etc..) de la gradinita... sunt incurajate sa faca tattoo-uri false, sa poarte bijuterii colorate, sa-si vopseasca unghiile (unghii vopsite vezi de la copii de carucior).. sunt hipersexualizate de mici..
Ma intreb.. asta este educatia, pai cu ce ne deosebim de triburile primitive care-si impodobeau grotesc (ritual, de fapt) fetele de mici si le maritau la 10 ani? Ca noi nu le maritam, dar le lasam sa se acupleze (le si invatam, cica la ora de educatie sexuala) si le spalam creierul ca este "firesc" sanatos si in fond aceasta e iubirea!
Cred ca am mai povestit de prietena mea care manca cu pofta si fiul ei de 4 ani o priveste o vreme apoi spune: "mananci mult, cred ca esti gravida".
|