View Single Post
Vechi 04.07.2007, 15:01:27
wolf wolf is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.07.2007
Implicit

Am citit raspunsurile voastre : OK,e clar ca bunaziua ca sexul e un pacat. Nu exista ezitare si nici nu ar trebui.Unii se intreaba de ce am mai adus topic-ul in disctutie. Pt ca unii au nevoie de intarire iar altii nu stiu sau nu vor sa stie.Vorba aia:auzim ce vrem.
Cineva a spus ca ma omor dupa dragoste. Nu eu ma omor ci vrajmasul din mine. El e cel care zice :"dar totusi...". Insa pot spune ca am inteles ca e mai bine fara si ca nu e un lucru fain, pt ca te blestema.
Ma bucur ca am intrat pe acest forum.E primul.
Insa am citit unele divagatii, despre calugari si altele: ce legatura au? Vreti sa populati planeta? Mai mult goliti Raiul.
Dar e ciudat pt ca de mic am crescut cu mas-media si cu persoane care mi-au inoculat ca a face sex e un scop important. Ca fara el nu esti barbat. Eu va spun: barbat e si cel virgin!

Incompatibilitatea sexuala nu e un fapt de considerat pt mine. In ziua de azi, cu sttinta de azi, nu e nevoie de compatibilitate fizica. Deci asta nu e o problema pt cei ce o au, stiind ca odata ce s-au casatorit fara sa faca sex, vor sa fie curatzi. Deci nu isi vor musca pumnii.

Cineva a propus sa discutam de ce nu mai e dragostea un pacat de la (): au trecut razboaiele acelea cu comunismul si nazismul. Si apoi lumea prea se concentreaza pe persoana lor. Dar mai ales suntem noi de vina. Internetul precum si alte mijloace de informare pot fi periculoase. Remediul nu e starpirea internetului sau a TV-ului ci iubirea. Suna jalnic in zilele noastre dar asa e. Multi sunt singuri in ziua de zi.Sunt inchisi in ei, speriati, nu iesa din casa, nu vb cu nimeni. Altii au probleme de fam si altele. Combinand asta cu Internetul, de exemplu,se ajunge ca azi dau de o img, maine intra pe un site rau si tot asa pana se consuma. Acesta e numai un ex.

"Pt ca raul sa triumfe e destul ca binele sa nu intervina."
Reply With Quote