View Single Post
Vechi 04.03.2011, 13:26:36
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Lucrarea Duhului Sfant pe care am experimentat-o si pentru care pledez eu este una in care o vedem pe paginile Sfintelor Scripturi. Cred ca Lucrarea Duhului Sfant care a fost experimentat-a in Biserica Primara poate fi traita astazi de credinciosi. Nimic nu s-a schimbat. Duhul Sfant este acelasi, El poate produce roada Sa in vietile noastre, El ne poate darui darurile Sale asa cum voieste.

Daca discutam despre darul vorbirii in limbi asa cum am mai spus el se poate manifesta in particular cand te rogi si in public atunci cand este insotit de darul talmacirii limbilor.

Pai in Sfanta Scriptura a fost facuta publica si a avut cu totul o alta dimensiune fata de ce vorbiti dvs.

Citat:
Cand ma rog in limbi pot sa o fac in soapta, daca doresc, sau sa strig in gura mare. Este o cooperare intre Duhul Sfant si om.
Pai ce rost are sa ma rog in soapta si in limbi?

Citat:
4. Clipuri cu manifestari reale ale Duhului Sfant
Mi s-au mai cerut de cateva persoane. Oameni buni, eu nu stau pe youtube sa clasific falsul de original. Nici nu stiu daca as putea-o face. As putea fi si subiectiv.
Tinand cont ca dvs. afirmati ca sunteti familiar cu aceste manifestari, ma gandeam ca detineti si un astfel de filmulet, unul personal.