View Single Post
Vechi 04.03.2011, 16:48:49
alt_inceput alt_inceput is offline
Member

Data înregistrării: 18.11.2010
Locație: Constanta
Implicit

uaauuu dar ce amploare a luat subiectul... chiar nu ma asteptam ...

daca va uitati pe postarile mele anterioare, am mai deschis subiecte de rugaciune colectiva, pentru cine vrea, cine poate, fara sa fie nimic impus, pentru ca stiu ca rugaciunea colectiva ajuta foarte mult. si bineinteles pentru cine am deschis subiectul m-am rugat si eu.

initial am vrut sa deschid acest subiect doar pentru cineva foarte drag mie, Georgeta, care are dureri foarte mari, probleme de sanatate, si m-am gandit ca poate prin rugaciune colectiva, Dumnezeu sa auda rugaciunile mai usor, si sa o ierte de pacate si sa ii aline cat mai repede suferintele.

dar tocmai vazusem stirea la tv ca Teo e in coma indusa. nu sunt fan "Teo", deci NU O PROMOVEZ absolut DELOC, dar fiind un om aflat in suferinta, am zis ca sigur si ea are nevoie de rugaciuni. si poate are mai multa nevoie decat Georgeta, de asta am si trecut-o prima pe Teo, fara sa ma gandesc ca as putea face reclama mascata.

nu vad nimic rau in a ne ruga pentru cineva oricat de rau ar fi. nu Iisus a zis ca sa ne rugam chiar si pentru dusmanii nostri? nu ca Teo ar fi dusmanul nostru, dar presupunand ca ar fi cel mai mare dusman al nostru, nu trebuie sa ne rugam si pentru ea?

bineinteles, repet, fara sa fie nimic impus, doar cine vrea si cine poate. de accea am si mentionat ca nu e nevoie sa se scrie in topic.
Reply With Quote