Anita ,am mers la manastiri , am facut si fac tot ce-i place lui Dumnezeu , dar raul continua sa imi distruga familia si sanatatea .
Traim intr-o lume rea si nepasatoare . Durerea mea si necazurile familiei mele nu mai impresioneaza pe nimeni .
Nimanui nu-i pasa ca am ajuns intr-o situatie din care se iese cu greu . Nimeni nu incearca sa ne dea o mana de ajutor . Cred ca infractorii si cei care ne-au facut acest rau se bucura ca nu putem sa-i invingem si ca nu reusim sa scoatem ADEVARUL la suprafata .
Numai Dumnezeu stie cu adevarat cate induram si prin cate trecem . Asa ca nu ma judecati aspru fara sa ma cunoasteti cu adevarat cine sunt si ce fel de om sunt .
Imi ajunge ce imi fac autoritatile acestui stat , nu ma mai distrugeti si voi
spunanadu-mi cuvinte grele .
Am nevoie de prieteni , de o vorba buna , de intelegere , nu de critica .
Critica intr-un asemenea moment ma distruge si mai mult decat sunt distrusa .
Cred ca v-ati dat seama ca se intampla iar ceva rau in cazul nostru de va cer aceste lucruri ?
Daca ati gandit asa , va spun ca este adevarat .
Parchetul de pe langa la Curtea de Apel Alba Iulia ne instiinteaza ca politistii nu sunt vinovati de faptele ilegale .
NU SUNT VINOVATI ?! Cum pot sa spuna asa ceva ? Cum am fi indraznit noi sa-i acuzam de fapte ilegale daca acestia nu le comiteau ?
Aceste lucruri sunt vizibile cu ochiul liber de catre oricine si dansii ne mint cu adevarul si cu probele in mana !
V-am scris ca fiul meu a ajuns acum si puscarias , cand de fapt el nu poseda antecedente penale . El este un tanar cuminte , onest si fara antecedente penale.
Nu este un infractor ca cei care au vrut sa ne omoare .
Credeti ca mint ? Pentru a va convinge ca nu mint , va rog accesati acest site . Recidiva ,art 37 lit b Cod Penal .
http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview