View Single Post
Vechi 04.03.2011, 19:50:55
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Daca nu-ti cunosti dusmanul nu sti cu cine te lupti, si cu atat mai rau este sa-l subestimezi. Persoana era curioasa cum lucreaza dusmanul pentru ca stia deja cum lucreaza Hristos, voia sa stie cum sa evite inselarea.
Daca Il cunosti pe Hristos cunosti tot ce trebuie sa cunosti. Hristos a cunoscut suferinta si loviturile celui rau, Hristos stie cum lucreaza cel rau, Hristos s-a aratat special ca sa nimiceasca lucrarile celui rau. Nu poti sa-l cunosti pe Hristos si sa nu-l cunosti pe cel cu care El lupta clipa de clipa. Nu este satan o stiinta mai inalta decat Hristos.

Ceva nu e in regula cu aceasta povestire. Sa zicem ca pustnicul inca nu cunoscuse foarte bine pe Hristos sau ca cel ce a povestit-o nu a povestit-o bine...Ma rog...nu e foarte important sa stim ce a fost. Ca pilda, povestirea e frumoasa si plina de invatatura.

P.S. Doamna dianagroza...Din link-ul pe care mi l-ati dat reiese ca pustnicul s-a rugat trei ani, nu douazeci...["de trei ani de zile te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti arate"]
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14