View Single Post
Vechi 05.03.2011, 11:20:48
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit pentru Volga

Volga,

Din cate vad, din nou nu ai scris altceva decat ceea ce am zis si eu, ba chiar ai raspuns si unora care cred ca pe pamant nu se poate trai ca si in Cer, pentru ca tu scrii:

"dar a poruncit ca, înainte de a ajunge în cer, sa prefacem pamântul în cer; sa traim pe pamânt, ca si cum am trai în cer; sa ne grabim sa facem asa totul. Si pentru acestea sa-L rugam pe Stapânul nostru."

Cu tot ceea ce ai scris in mesajele tale sunt deacord, iar cele scrise de tine nu contrazic cu nimic ceea ce am zis si eu, dimpotriva, le intaresc. Asa ca eu nu vad unde este greseala, ci cel mai probabil esti tu cel care nu ai inteles ceea ce am zis eu pentru ca nu am zis absolut nimic care sa contrazica cele scrise de tine.

Si acum iti cer sa fii onest cu tine insuti si sa imi spui daca tot ceea ce ai scris se aplica intru totul si femeilor in practica, nu in teorie. Pentru ca in practica, de indata ce o femeie vrea sa faca si ea TOT ceea ce ii este permis barbatului sa faca in biserica, i se spune ca ea este diferita de barbat si ca atare nu are voie sa practice si ea chiar totul. Si nu vreau sa dau aici cateva exemple foarte clare ca sa nu inceapa iar polemicile. Stii si tu foarte bine ca in practica barbatii au anumite drepturi in biserica care ii sunt refuzate femeii desi in teorie este cum ai scris si tu, nici urma de discriminare din partea lui Dumnezeu. Ca atare este foarte clar ca PE PAMANT femeia este discriminata de oameni in momentul in care se ajunge la PRACTICA, nu la teorie. Deci, nu este la fel de iubita in PRACTICA, nu in teorie. In teorie nu este discriminata, teoriile sunt citite si de femei si se recunosc in ele, cand insa se trece LA PRACTICA, i se spune: "Stop, tu esti diferita de barbat asa ca tie nu iti este permis tot ceea ce ii este permis lui".
Reply With Quote