View Single Post
Vechi 05.03.2011, 18:21:20
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Zaharia: vorba multa saracia omului! Treci direct la subiect,nu mai filozofa atata Ai scris asa mult dar n-ai zis nimic,doar ca unii sunt asa iar altii "asa". Bun,dar mai multa lamurire ne poti da? Care-i treaba cu pomelnicu? S-au pus niste intrebari si probabil asteptam ceva raspunsuri,pareri etc. nu texte kilometrice fara vreo tangenta cu subiectul tratat. Apreciem buna intentie si credinta ta,dar zi-le dom'ne mai pe fata,fara ocolisuri si filozifii.

Frate , atit de putina tarie ai ? Pai avatarul pe care il porti are vreo legatura cu tine sau l-ai pus cum ca da bine la ,,dosarul personal de crestin smerit?
Citeste cu mare , dar cu mare atentie topicul si vei gasi tot ce este corect si bun in el legat de subiect .
Eu am dat un exemplu doar si am tras o concluzie .
Dupa cum te manifesti inteleg ca citesti pe sarite threadul ! Nu este bine . Din motive de rivna duhovniceasca si dragoste pt. aproapele el se citeste tot si la rind . Sau se marturiseste drept ce fel de citit exersezi !

Pace tie Rau-le !