Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana
Nici cu Legea in mana nu se obtine nimic :D .
Daca parului meu ii place numai si numai Pantene eu ce pot sa fac? Sau daca as avea nevoie de o piesa de schimb la laptop ar trebui sa-mi cumpar altul? Ca la HP trebuie sa schimbi componentele cu cele de aceasi firma, nu? Hai sa-i conving pe prietenii mei care lucreaza ca distribuitori la P&G sa-si lase slujbele.
|
E adevarat ca sunt extrem de putine portitele de scapare in zilele noastre...In general, tot ce vine dintr-o anumita directie este viciat; daca lucrezi la o firma care sponsorizeaza crimele, nu te pot astepta lucruri prea bune... Nu este nicio diferenta intre a ajuta o firma care finanteaza activitati criminale, si a lucra pentru un mafiot; doar noi operam distinctii de acest fel, ca sa ne linistim constiintele. Se poate intimpla sa nu avem de ales, dar eu nu am cerut nimanui sa convinga pe cineva de lucrurile despre care vorbesc; stiu ca atunci cind intra omul in tensiune de constiinta poate sa ajunga la manifestari de o vehementa iesita din comun impotriva celui care ii zgindareste probleme de constiinta; eu am scris mesajul in speranta ca vor mai fi si suflete care vor prefera sa salveze un prunc mai degraba decit sa se spele cu Pantene. Eu am un prunc, si niciodata nu as putea trece cu vederea viata unui copilas... Dumnezeu ajuta intotdeauna sa gasesti alternativa corecta la aceste grozavii care ne invadeaza si par a nu ne permite o alegere buna.
Cartea doamnei Kasun este departe de teoria conspiratiei; are o bibliografie de citeva mii de titluri, printre care transcriptele conferintelor internationale pe tema "population growth", precum si rapoartele si publicatiile agentiilor nationale americane de management demografic; probabil, pentru marele om Horatiu Miron, Departamentul Natiunilor Unite pentru Informare Economica si Sociala si Analiza Politica, precum si Banca Mondiala (Raport de Dezvoltare Mondiala pe 1997), Departamentul de Stat pentru Educatie din California si toate celelalte sunt inventii ale doamnei Kasun... Nici nu te puteai astepta la altceva de la un ateu fanatic... Numai propaganda cum ca "liderii" lumii vor numai si numai binele omenirii si sunt straini de orice interes financiar ar fi straina de "teoria conspiratiei", probabil...
Eu nu vorbesc de petitie; eu am lansat un semnal pentru cei care vor sa faca ceva ei personal; clasa politica romaneasca este marioneta SUA si Bancii Mondiale, si oricite semnaturi as aduna, tot nu vor schimba nimic. De schimbat pot schimba numai oamenii, spunind "nu" la ceea ce merita "nu". Si apoi, eu chiar am crezut ca ma aflu pe un forum crestin ortodox, unde omul-faptura a lui Dumnezeu este valoarea...
Boicotul in Romania nu functioneaza pentru ca romanii nu vor sa boicoteze; dar asta se poate schimba...
Si ma rog, domnule Miron, eu sunt pe terenul meu - sunt o crestin-ortodoxa, pe un forum ortodox, cu o rugaminte corecta din punct de vedere ortodox. Dumneata pe al cui teren esti, ateu pe un forum crestin-ortodox, agresindu-ma pentru credintele dumitale lipsite de umanitate?
Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti!