View Single Post
Vechi 06.03.2011, 12:47:25
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iuliana_crestina Vezi mesajul
Alternativa la Always este fie Bella, fie clasicul tampon din vata hidrofila produsa la Buftea si invelita acasa in fasa de tifon. Si eu credeam acum un an ca nu pot fara Always, dar in noiembrie am nascut pe fetita mea, si doctorii mi-au recomandat sa nu utilizez tampoane/absorbante pentru singerarile de dupa nastere, ci aceste "tampoane" de vata cu fasa de tifon. Si de atunci cam asta folosesc (eu am avut menstruatie incepind din decembrie, chiar daca am nascut). Bella folosesc doar daca ma imbrac in pantaloni, ceea ce se intimpla relativ rar.

Si oricum, bucuria ca am contribuit la salvarea unei vieti de gindacel minunat sporeste mult confortul utilizarii unor produse chiar mai slabe calitativ...

Doamne ajuta!
Iuliana eu decat sa ma fac de ras ca patesc un accident(am probleme in perioada aia si nici nu ma vad cu pachetul de vata 12 ore dupa mine) prefer sa cumpar de la ei.Nu pot acum sa ma spal cu lesie si cu super cristal.Sau poate ca in Romanica se poate pt ca mai exista,dar in Occident?

Daca putem evita produsele lor ,e ok,dar ce nu se poate nu cred ca e un capat de tara
Felicitari pt fetita.Sa iti traiasca!
Reply With Quote