View Single Post
Vechi 06.03.2011, 12:52:20
Iuliana_crestina Iuliana_crestina is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Nici cu Legea in mana nu se obtine nimic :D .
Daca parului meu ii place numai si numai Pantene eu ce pot sa fac? Sau daca as avea nevoie de o piesa de schimb la laptop ar trebui sa-mi cumpar altul? Ca la HP trebuie sa schimbi componentele cu cele de aceasi firma, nu? Hai sa-i conving pe prietenii mei care lucreaza ca distribuitori la P&G sa-si lase slujbele.

La urma urmei, intrebarea "nuda" este urmatoarea: "Citi copii mor pentru ca eu sa am parul stralucitor? Citi copii mor pentru ca eu sa am pielea catifelata?" Niste intrebari groaznice cu care eu nu pot sa traiesc... Dumneavoastra puteti?

Chestia asta cu "parul meu nu suporta alt sampon" este foarte relativa... V-o spun eu, care am probleme foarte mari cu parul de ani de zile... De cele mai multe ori, problemele cu parul si unghiile vin din carente interioare (alimentatia dumneavoastra nu contine sau contine prea putin din ceva care influenteaza sanatatea parului); nu cred ca Pantene este un leac miraculos si fara gres... Cred ca intervine mai degraba si o anumita doza de autosugestie, ca in toate falsele necesitati... Va rog sa nu va suparati, nu va condamn cu nimic, ci doar incerc sa spun lucrurilor pe nume, fara eufemisme si fara ocolisuri generatoare de confuzie... Acum, in prag de post, descopar din ce in ce mai mult ca enorm de multe dintre "nevoile" mele sunt in fapt mofturi si ca mi-as putea simplifica mult viata... Si, pentru ca postul este o perioada in care trebuie sa ne smerim, nu strica sa mai renuntam si la cite un confort dintr-asta cu context strimb...

Iertati-ma, toti cei care sunteti suparati de cuvintele mele!

Dumnezeu sa ne miluiasca!

Last edited by Iuliana_crestina; 06.03.2011 at 13:18:39.
Reply With Quote