View Single Post
Vechi 06.03.2011, 13:28:20
Iuliana_crestina Iuliana_crestina is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Iuliana eu decat sa ma fac de ras ca patesc un accident(am probleme in perioada aia si nici nu ma vad cu pachetul de vata 12 ore dupa mine) prefer sa cumpar de la ei.Nu pot acum sa ma spal cu lesie si cu super cristal.Sau poate ca in Romanica se poate pt ca mai exista,dar in Occident?

Daca putem evita produsele lor ,e ok,dar ce nu se poate nu cred ca e un capat de tara
Felicitari pt fetita.Sa iti traiasca!
Draga Caty, de aceea am zis "care puteti si vreti"; stiu si eu ca sunt lucruri care sunt mai greu de evitat. Oricit de putin puteti face, o intotdeauna mai mult decit nimic. Incearca si tampoanele de la Bella, poate te impaci cu ele... Cit priveste produsele cosmetice si de ingrijire, Romania nu duce lipsa de alternativa la oferta marilor concernuri; daca intri intr-un plafar, stai o zi intreaga sa studiezi oferta de fabricatie autohtona. De pilda, stiai ca poti face foarte usor, acasa, de doua ori pe an, sapun din ulei de floarea soarelui presat la rece, in care poti adauga tot felul de uleiuri de plante medicinale, si nu e nevoie de mai mult de citeva ore ca sa faci suficient sapun de corp natural pentru toata familia ta pentru un an de zile? Eu am gasit "retete", si intentionez sa experimentez cit de curind; daca vrei, iti pot da retele dupa ce le verific eu...

Uitat-te pe mediaed.org la documentarul despre otrava numita fluor, si vei descoperi ca nu numai cu pastele de dinti de la Unilever si de la Procter&Gamble n-ar trebui sa te speli, ci ar trebui sa te speli cu sare si bicarbonat de-a dreptul..

E mai greu la inceput, pina te obisnuiesti cu varianta "traditionala" a lucrului respectiv...

Doamne ajuta!
Reply With Quote