View Single Post
Vechi 06.03.2011, 21:09:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Sinceritatea e de apreciat.
Hai sa-ti dezleg eu taina: Domnul Isus, Mantuitorul.
El, cand s-a rugat, a facut-o cu strigat si cu lacrimi.

O tema de meditatie: de ce oare a strigat Domnul? Oare Tatal nu-L auzea si daca se ruga incet?

Acuma drept sa spun mie nu-mi plac rugaciunile cu strigate. Dar de ce Domnul s-o fi rugat asa? Nu am reusit sa inteleg. Si, stii, in cateva postari mai in urma doi useri spuneau ca Isus s-a rugat ca sa ne dea noua un exemplu cum sa ne rugam. Cu strigate?

Poate deslusesti tu.
Mai Iosife, tu chiar nu ai frica de D-zeu...
Hristos a strigat cand era pe cruce in chinuri si dureri (am mai spus, nu era numai D-zeu, ci era si Om) ... Unde scrie ca El striga ori de cate ori se ruga? sau ti se pare ca decibelii de la circul- rugaciune penti. , seamana cu rugaciunile pe care le inaltau Apostolii cand se rugau in Templu (vezi Fapte 3, 1)?

Unde ne invata Iisus sa facem circuri in timp ce ne adunam la rugaciune?

Decat sa dai pe Iisus ca exemplu (care chiar nu se potriveste), mai bine ai da ca exemplu pe slujitorii lui Baal.

PS. Iisus ne-a invatat asa: Matei cap. 6:
5. Iar când vă rugați, nu fiți ca fățarnicii cărora le place, prin sinagogi și prin colțurile ulițelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă: și-au luat plata lor.
6. Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție.
7. Când vă rugați, nu spuneți multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate.

UNDE SE SPUNE CA TRE SA ZBIERAM?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.