Citat:
În prealabil postat de anamaria simleu
Oricine se poate intoarce la credinta cu putin ajutor...ce ar fi sa ii ajuti chiar tu?....uite incepe postul Pastelui...poate fi un inceput...vorbeste-le despre D-zeu, despre Inviere...indiferent de comportamenul lor comporta-te frumos....si cere ajutor divin...vei vedea ca va fi bine...cu multa credinta si rabdare totul se rezolva...multa pace in suflet...
|
Nu cred ca va asculta ce ii va spune.Cel mai probabil va injura de toti Sfintii si eventual va arunca si cu icoane prin casa.
Gabi, cred ca ar fi mai de folos sa vorbesti cu un duhovnic si poate te sfatuieste sa ii treci la Sfantul Maslu.Sa te rogi si tu in particular pt ei.Pt rabdare mamei tale si pt tatal tau Acatistul Sfantului Potir care se face pt lepadarea de patima betiei.Eu de 7 ani astept sa mearga ai mei la biserica.Mama a inceput sa tina posturile,iar tata e la stadiul in care nu ma mai ia pe mine peste picior,dar nu am reusit sa il conving ca ii face rau ca fumeaza 50 de tigari pe zi.Deci si tu trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.
La Dumnezeu nu e nimic cu neputinta.