Citat:
În prealabil postat de Doriana
Acum, am si eu o intrebare pentru tine: de ce penticostalii? De ce esti atat de pasionat de ei? De ce nu adventistii, baptistii, martorii, catolicii, CDE? Cine ti-a furat butelia?
|
De ce penticostalii?
Unde se vorbeste in limbi nevorbite pe fata pamantului? Unde gasesti tipete in adunare?
Daca am ceva cu penti. am pentru ca:
1) o curva s-a desparti de barbatul sau cu care a facut 2 copii si si-a luat alt barbat si au trecut la penti. iar acum e cea mai sfanta
2) un prooroc penticostal cu 2 copii , umbla cu una ce are 3 copii si care s-a despartit de barbatul ei , pe motiv ca "proorocul" o ia de nevasta
3) una s-a despartit de barbat si si-a luat un vaduv, si se cred in cer...
4) am intalnit caz de penti. care bea pe ascuns, si se crede in cer
5) rad de BO de parca in asta le-ar sta credinta in IIsus..
6) sunt blanzi la vedere si rai la suflet
7) au fost in BO si au trecut la penti si rad ca handicapatii : de fapt acestia cred ca s-au smitit la minte; o femeie dupa ce s-a botezat la penti. si a adus multe cuvinte grele Maicii Domnului, a ajuns paralizata
8) am o cunostinta care a pus la indemana sotului o sticla cu otrava si asta gandind ca este vin a baut si apoi a murit; ea a trecut la penti. ca o iarta Domnul...
si la baptisti am intalnit caz, in care o femeie dupa botez s-a dilit la cap; la batranete fiul si nora trebuia sa inchida usa de ea la strada ca o lua la sanatoasa...CA SA VEZI CE BINE E SA TRECI DE LA BO LA NP FARA SA STII CEFACI;
.........................
PS. nu vreau sa creada cineva ca nu am intalnit si persoane penti. vrednice de apreciat ; jos palaria; insa prea putini...
Vorbesc despre penti. pt ca am vecini si ii cunosc...martori nu am intalnit...baptistii nu sunt asa de aprinsi impotriva BO (mai cu seama ereticul de ioan_basa si nebunul de legat de angi : cred ca stii de cine vb) , si ma refer la cei de pe forumuri;
Cu baptistii am avut acum o patanie: bunicul meu (ortodox) ramas singur dupa moartea bunicii mele, a fost sfatuit de vecinii sai sa treaca la baptisti; nu a facut acest lucru, ca doar nu l-as lasa sa intre de viu in Iad...
Cu AZS, am avut ceva experienta ...mi-au lasat carti la usa....
Catolicii...nu am nimic cu ei, sunt fratii nostri ...
Martorii?...despre astia stiu sa spun ca lucra cu satana...cine e interesat , poate ma va intreba pe ce ma bazez (desi cred ca am mai spus pe acest forum )...
Ce este inafara Bisericii lui Hristos, e de la diavol...