View Single Post
Vechi 06.03.2011, 22:50:18
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
De ce penticostalii?
Unde se vorbeste in limbi nevorbite pe fata pamantului? Unde gasesti tipete in adunare?
Daca am ceva cu penti. am pentru ca:
1) o curva s-a desparti de barbatul sau cu care a facut 2 copii si si-a luat alt barbat si au trecut la penti. iar acum e cea mai sfanta
2) un prooroc penticostal cu 2 copii , umbla cu una ce are 3 copii si care s-a despartit de barbatul ei , pe motiv ca "proorocul" o ia de nevasta
3) una s-a despartit de barbat si si-a luat un vaduv, si se cred in cer...
4) am intalnit caz de penti. care bea pe ascuns, si se crede in cer
5) rad de BO de parca in asta le-ar sta credinta in IIsus..
6) sunt blanzi la vedere si rai la suflet
7) au fost in BO si au trecut la penti si rad ca handicapatii : de fapt acestia cred ca s-au smitit la minte; o femeie dupa ce s-a botezat la penti. si a adus multe cuvinte grele Maicii Domnului, a ajuns paralizata
8) am o cunostinta care a pus la indemana sotului o sticla cu otrava si asta gandind ca este vin a baut si apoi a murit; ea a trecut la penti. ca o iarta Domnul....
Wow, ce de pacate...N-am intalnit atatea in toata viata mea penticostala. Sa vedem:
Curva de la punctul 1 era ortodoxa. Te-a suparat ca a trecut la penti cand s-a cumintit?
Punctul 2 suna nasol.
Punctul 3..oi fi citit de prin ziar, ca sunt pline de asa ceva.
Punctul 4. Mai sunt si de astia. Daca ar fi ortodocsi te-ai mai supara?
Punctul 5 ti-l poti aplica si tie. Probabil si 6 . Si 7 partea cu rasul.
Iar cunostinta de la punctul 8 e o ortodoxa care si-a ucis sotul. O condamni ca ca a cautat iertarea? Ce ai fi vrut sa faca? Ce ai fi facut in locul ei?

Sunt atatia si atatia ortodocsi care pacatuiesc, ii vezi prin ziare si la TV, dar tu te superi pe penticostalii care beau sau au curvit pe cand erau ortodocsi? Geony, trebuie sa fie alta cauza pentru care esti pus pe penticostali.

Mai, tu te-ai certat cu vecinii...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14