View Single Post
Vechi 06.03.2011, 23:29:58
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Eu stiu ca sunt si ortodocsi, nu am spus ca suntem "pocaiti"...dar sa-i spui unei curve si unei criminale ca e pocaita, mi se pare CHIAR PENIBIL!
Femeia care L-a spalat pe picioare pe Iisus a fost mare curva. Iar Saul [Pavel] un mare criminal. Crezi ca Dumnezeu a fost penibil cand i-a iertat?

Geony, pacatul si necazul nu aleg. Doamne fereste, ni se poate intampla si noua sa pacatuim. Si vom dori sa fim iertati. Domnul spune ca ni se va masura cu masura cu care masuram. De aceea e bine sa masuram cu darnicie.

"Cazuri" de astea iti pot povesti si eu cu gramada; si ortodoxe si penticostale. Dar la ce mi-ar folosi afara de a-mi manji sufletul cu pacatele altora? Oare nu as avea altceva mai bun de facut? Nu-i mai bine sa ma ingrijesc de sufletul meu sa-i asigur un loc langa Hristos in cer? Si asa viata e scurta si timpul trece, asa ca nu prea avem timp de contorizat pacatele altora; nici atat sa-i vorbesc de rau la fiecare colt de...forum.

Sa ai o noapte binecuvantata!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14