View Single Post
Vechi 06.03.2011, 23:47:34
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Femeia care L-a spalat pe picioare pe Iisus a fost mare curva. Iar Saul [Pavel] un mare criminal. Crezi ca Dumnezeu a fost penibil cand i-a iertat?

Sa ai o noapte binecuvantata!

Dorina , ce a facut curva care L-a spalat pe Iisus pe picioare nu se poate compara cu curva care si-a lasat barbatul ca sa se marite cu altul... curva de pe vremea lui Iisus a fost iertata (sunt cuvintele consemnate: mult a iubit, mult i s-a iertat) si nu "s-a batut in piept" cu asta...dar curva penti. de care am spus, se crede (impreuna cu barbatul ei ) cea mai pocaita...

Odata l-am auzit pe sotul ei cum isi batea joc de moldoveni facandu-i vrajitori si pupatori de morti (facea aluzie la cultul moastelor) , si pedeapsa lui D-zeu peste ei ... au scos bani din banca, iar acum banca vine si ia casa de pe ei...nu mi-e mila de ei, mi-e mila de cei 3 copiii ai lor (minori), si ei rad ca prostii...

Sunt niste realitati ! si prin ceea ce vreau eu sa spun este ca, nu trebuie sa razi de BO, ca te bate D-zeu!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.