07.03.2011, 07:27:15
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
|
|
Si alte ....maruntisuri..
Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Mai adaug si eu maruntisuri...
deschis cat sa-l inteleaga pe celalalt dar nu cat sa adopte ideile daca acestea contravin invataturii bisericii
, dar sa judece prin prisma tiparelor sfintilor parinti si nu lase raul nedescoperit
Poate sa-i numere talantii dar nu ca sa se bucure ca el are mai multi, si nici sa se deznadajduiasca ca el are mai putini, ci ca sa vada cati poate "imprumuta" de la celalalt, sau cum ii poate inmulti impreuna cu cel de langa el.
Cel care are talanti in plus, daca doreste sau simte, ofera de obicei celuilalt , dar elegant, fara constrangeri sau atacuri ieftine si triste....demonstrand ca de fapt cel ce ofera , desi are talanti, nu-i stie valorifica prin esenta....
Un crestin adevarat este in mod primordial un OM pe calea auto-desavarsirii prin iubirea de Dumnezeu...si avandu-l pe El....lumea oricum il lasa rece....Nu vreau sa fiu ca sfantul nu stiu care.....Vreau sa fiu eu cu Dumnezeu...ATAT !
Last edited by calator prin ploaie; 08.03.2011 at 07:27:45.
|