View Single Post
Vechi 07.03.2011, 10:53:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit explicatia mea

Eu una,vreau sa ma retrag deoarece in aceasta perioada as vrea sa fiu mai interiorizata,cat mai putine lucruri,ganduri si subiecte nefolositoare in mintea si sufletul meu.Daca tot ma inham sa tin postul alimentar care se ingrijeste de curatarea trupului,atunci sa tin si un post mental,face sens nu?
Pe plan personal,am si o mare incercare pt care trebuie sa fiu"pe faza",de aceea mi-as dori ca purtarile mele sa fie fara pata,si pt a nu supara pe cineva pe forum(cum au mai fost cazuri)ca si de a impiedica ca sa fiu enervata de alte opinii,este foarte intelept sa stau deoparte mai ales de subiectele emotionale(care paradoxal,nu au legatura nici cu religia,gen eutanasia cainilor,comunism versus democratie si cate altele...)

Deci in cazul meu,retragerea este doar profilactica,pt a nu pacatui si mai tare :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote