Ce pot sa spun in citeva cuvinte despre mine, este ca ID-ul meu cristiboss56 mi la facut fimiu si il folosesc peste tot pe net. Nu imi place terminatia boss , pentru ca nu am fost niciodata-n viata boss. Asa mi la facut baiatul meu Alexandru si l-am lasat asa. Sint o fire vesela, copilareasca de multe ori cu toate ca au trecut multi,multi ani de la frumoasa si unica perioada a copilariei. Sint un visator si ma atasez foarte repede de cei cu care colaborez in mod direct. Cred in oameni si in prietenie, cu toate ca, am luat foarte multe lovituri sub centura. Sint temperamental, ma aprind cam repede, dar ma sting la fel de repede. Sint pripit in multe situatii , fapt ce cam imi dauneaza. Sint o fire patimasa, in general, iubesc frumosul ,deci si femeia, in situatia de fata sotia. Sint un om cu pacatele lui , cu plusurile si minusurile lui. De multe ori caut sa ma izolez de toate si de toti, cautind cu disperare linistea, tihna sufleteasca. Iubesc. Da , imi iubesc familia, florile, natura, animalele, muzica , tehnica, noutatile si am facut o pasiune pentru literatura si lectura cu tematica religioasa. Nu stiu ce am uitat, dar sigur am uitat ceva, ca sint de multe ori si cu capul in nori, adica zapacit. Va imbratisez pe toti ! P.Cristian Stefan
|