Subiect: desprenoi
View Single Post
Vechi 05.07.2007, 20:37:03
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Am citit cu mult drag marturisirile tuturor celor de pe forum. Mi-ar face placere sa va spun cateva cuvinte despre mine desi n-am fost si nu sant o persoana indrazneata, prefer sa stau mai deoparte, sa citesc, sa ascult parerile tuturor, simt ca as putea da si eu raspunsurile ce sunt date de voi dar fiind o fire sensibila, ma regasesc in multe ipostaze prezentate de unii dintre voi, am trecut prin multe greutati, nu vreau sa fiu luata peste picior pentru diverse afirmatii pe care le-as face ( la o postare facuta chiar la intrarea mea pe forum , cineva mi-a spus ca probabil sufar cu nervii.... nu, nervii inca nu m-au lasat si de 7 ani de cand m-am intors spre credinta, am nadejdea ca voi dobandi mai multa intelepciune, voi reusi sa fiu mai smerita, sa iert mai usor, sa fiu mai buna si sa ajut pe oricine este la necaz si-mi cere ajutor).Ma bucur ca l-am gasit pe bunul Dumnezeu si ca viata mea s-a schimbat radical in ultimii ani. Sunt pensionara la limita de varsta, sunt contabil autorizat , imi place contabilitatea,imi plac calatoriile, muzica religioasa, poezia, sunt sotie, mamica si bunica, nu ma mai intereseaza TV, vreau sa stau cat mai mult in preajma nepoteilor, vreau sa citesc cat mai mult, imi place sa merg la biserica si sa cant in cor .Imi place sa spun in fata ceea ce am pe suflet, in viata " am pierdut " mult din cauza asta . Imi pare rau ca inca nu reusesc sa nu mai repet greselile, pacatele pe care le-am spovedit odata, la urmatoarea spovedanie costientizez ca sunt o persoana slaba, nu rezist la ispitele ce apar in timpul postului, deci mai am de lucrat la capitolul : Sfanta Scriptura si Rugaciuni. DOAMNE AJUTA-MI, mie pacatoasa ! Cu deosebita stima, icamilin
Reply With Quote