View Single Post
Vechi 07.03.2011, 21:19:59
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Gionelee...

Daca ne-am fi apucat noi sa scriem despre ortodocsii betivi, curvari si criminali, tu te-ai fi vaitat pe aici vreo doua saptamani:
„ - Vai, , ce rai e np-eii estia! Nu va spusei io? ”
Daca ai vazut ca noi nu umblam cu astfel mizerii, le-ai adus tu si le-ai pus plocon pe masa. Si inca in plin post.

Una prostioara daca mai zici despre penticostali, scot de la catastif vreo 15 video cu betivi si curvari. Ortodocsi. Dar nu mireni din gloata. Direct preoti. Si nu din America. De-ai nostri, romanasi, . Filmati direct in altar. In altarul Bisericii, adica.
Al Biserici Ortodoxe Romane, ca sa fiu mai precis.

Vezi, vezi, !
In primul rand nu-ti permit sa-mi spui Gionel , pt ca eu nu ti-am pocit numele...Doriana (Dorina sau Rain) are dreptul pt ca ne cunoastem, ...

Apoi, nici un ortodox nu sustine ca Duhul Sfant vine la toti curvarii si la toate curvele si betivele...BO sustine ca Duhul Sf. da daruri la omul bland si smerit...
Prin exemplele date de mine , am vrut sa o fac pe Dorina (nu pe tine, ca pe tine nimeni nu mai are sanse sa te scape de la Iad) sa inteleaga ca doar satana isi poate lasa daruri la asemenea persoane, Duhu Sfant in nici un caz..

Noi stim ca satana umbla sa piarda pe oameni de la calea mantuirii (asa cum spune se spune in I Pt. 5, 8), dar voi NP nu mai faceti nici o diferenta : tot ce vine e de la D-zeu...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.