Subiect: Ce sa fac?
View Single Post
Vechi 06.07.2007, 00:09:22
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jakye26
am analizat problema,nu pot merge mai departe cu ea,chiar daca nu accepta ideia de a ne desparti voi continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...cred ca timpul vindeca rani si elibereaza destine este cel mai bun psiholog si le va rezolva pe toate prin transparenta lui...
Draga Jakye, poate e bine sa va despartiti o perioada, sa fiti la distanta, sa nu va mai vedeti, sa vedeti daca lipsa celuilalt este apasatoare si va face sa va intoarceti unul spre celalalt. Cateodata relatiile au nevoie de un astfel de timp si de distantare, poate de cateva luni, poate de un an, astfel ca sa fie o constientizare a necesitatii prezentei celuilalt. Si daca se ajnge la aceasta constientizare, iubirea de apoi va fi mai puternica decat cea de la inceput. Eu zic sa nu pleci spre o alta relatie, ci sa ramai fidel acesteia, dar asteptand o perioada. In paralel roaga-te sa se faca voia lui Dumnezeu in sensul de a va calauzi pasii spre ce va e mai de folos pentru mantuire.

Nu stiu cum ati trait voi in acesti 8 ani, fiindca daca ati avut o relatie de prietenie curata, nu sunt oprelisti in calea iesirii din relatie. Dar daca ati cazut in pacate trupesti lucrurile se complica. Apoi mai se pune problema cuvantului dat de tine. Ai spus ca te casatoresti cu ea, nu mai poti sa schimbi de la o zi la alta. Si pana la urma un an in plus sau in minus ce este pe langa vesnicie? Poate o discutie deschisa ar ajuta situatia voastra. Discuta cu ea sincer, deschis, cald si iubitor. Ne anunti si pe noi, bine?!

Elena
Reply With Quote