Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Prin riposta masivă (cel puțin cinci mesaje pe trei topicuri diferite la un singur mesaj), prin justificări și denigrări, nu faci decât să confirmi că nu suporți critica, ceea ce e specific narcisiștilor. Unde e iubirea de care faci atâta caz?
EU UNA ZIC
NU EXISTA denigrari...decat citari din textul tau...deci....FII ATENT !
Tu zici
Intervenția mea a căutat să atragă atenția că sunt unii oameni printre noi (1-2% potrivit statisticilor) care sub masca bunelor intenții caută de fapt să-și consolideze un cult al propriei personalități, caută admirație necondiționată și devin irascibili și necruțători la cea mai mică observație. Narcisistul suferă de o părere grandomană despre el însuși, trăiește într-o lume a iluziilor, vrea ca ceilalți să-l vadă așa cum crede el.
EU zic
Nu mai servi te rog eu mult , castraveti gradinarului...Ai mai intrat cu acuze pe topicul meu.. si esti departe de a ma putea caracteriza , taman tu....
Si unde ma gasesti mereu ma "ataci"...Deci daca semeni nori , normal ca vine ploaie..Dar te voi ignora de acum pt imi produci un sentiment care ma distrage postului si NU vreau...
Totodată am vrut să evidențiez că reveriile și lăsarea în voia simțurilor este opusul a ceea ce trebuie să facem. Noi trebuie să scăpăm de iluzii, nu să ni le cultivăm și trebuie să ne înfrânăm de la toate cele lumești, pentru că cine iubește lumea nu iubește pe Dumnezeu.
|
Serios...ai "filozofat" atat pe textele mele absolut INOCENTE(si nu e intaia data) incat era evident ca este un atac vadit....DACA voiai realmente cu gand bun sa imi sugerezi ceva , o faceai in PRIVAT..Pb este ca cu mine nu iti merge...te-am "dibuit" demult...Pace tie !
ps. Crede-ma...n-as vrea sa seman cu tine vreodata!