Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
EU zic
Nu mai servi te rog eu mult , castraveti gradinarului...Ai mai intrat cu acuze pe topicul meu.. si esti departe de a ma putea caracteriza , taman tu....
Si unde ma gasesti mereu ma "ataci"...Deci daca semeni nori , normal ca vine ploaie..Dar te voi ignora de acum pt imi produci un sentiment care ma distrage postului si NU vreau...
Serios...ai "filozofat" atat pe textele mele absolut INOCENTE(si nu e intaia data) incat era evident ca este un atac vadit....DACA voiai realmente cu gand bun sa imi sugerezi ceva , o faceai in PRIVAT..Pb este ca cu mine nu iti merge...te-am "dibuit" demult...Pace tie !
ps. Crede-ma...n-as vrea sa seman cu tine vreodata! 
|
Nu vroiam să-ți sugerez ție ceva fiindcă te consider irecuperabilă. Vroiam să atrag celorlalți atenția că sunt manipulați. Prin lingușeli, minciuni, încerci să-ți aduni o ceată de admiratori și suporteri naivi. Pe alții i-ai păcălit, dar cu mine, cum zici tu, nu-ți merge.
Iar intervențiile mele pe topicul 'tău' o să continue atât timp cât răspândești idei pe care le consider greșite și smintitoare. Și nu sunt atacuri, asta e mania persecuției de care suferi, sunt păreri contrare.
Continuă să nu te smerești și o să-ți dai tot mai mult arama pe față.