Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Unde e argumentul? Te întreb asta de aproape doi ani și nu reușești să-mi răspunzi decât cu fandări de la logică și presupuneri neîntemeiate.
|
Unde e argumentul pentru ce? Că credeți că "
sufletul e nemuritor"? Fă o simplă verificare: dă search la concept în Biblie și-ți va da 0 (zero)
Argumentul că numiți moartea viață? Păi nu așa spuneți că la moarte sufletul părăsește corpul și vede, simte, ba are și caracteristici corporale? Dar fratele meu, asta înseamnă chiar viață! Nu seamănă deloc a moarte...
Citat:
Providența lucrează prin Biserică. Altfel, Scripturile picau din cer precum Coranul mahomedanilor. N-a așteptat Providența să apară adventiștii să ne ofere și nouă acces la adevăr.
|
Da, Providența lucrează și prin Biserică, dar nu numai. Providența a lucrat chiar și prin mahomedani (vezi păstorașul acela din Qumram).
Citat:
D-ta confunzi postul cu dieta. Dar nici nu mai contează foarte tare fiindcă oricum suntem în fundătură și cu subiectul ăsta!
|
Pardon! Dumneata-l confunzi cu dieta. Postul biblic nu înseamnă doar abținerea de la carne și produse din carne, înseamnă mult mai mult (și nu mă refer aici doar la faptul că trebuie să fie "negru").