View Single Post
Vechi 09.03.2011, 10:31:37
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit din 'Viata parintelui Ghe.Calciu dupa marturiile sale si ale altora'

‘ Imi amintesc cum în disperarea multelor mele păcate, am început să tremur cu sudoare, când părintele m-a oprit brusc din spovedanie. Inlăcrimat, mi-am îndreptat privirea spre dânsul. Părintele se uita la mine cu o iubire desăvârșită, cu niște ochi pe care niciodată nu am să-i uit. Mi-a spus cu blândețe:

„Oprește-te. Nu mai trebuie să-mi mărturisești și alte păcate. Acum te simt. Dumnezeu mi-a descoperit sufletul tău. Vreau să te ajut. Poți să vii aici mai des? De două ori pe săptămână, poate…? Te iubesc!”.

Nu pot spune cât de mult au însemnat aceste cuvinte pentru mine și cât de mult mi-a marcat sufletul această experiență… Domnul mă cercetase prin acest smerit slujitor al Său. Chipul părintelui era plin de dragoste și uitându-mă în ochii lui, acei ochi care văzuseră Lumina necreată, un sentiment de rușine m-a cuprins. M-am simțit în prezența unui adevărat Om, adică a unui om plin de harul Duhului Sfânt.

La fel de vie mi-a rămas în minte și ultima mea spovedanie la părintele, înainte de a mă întoarce să-mi continui studiile anului terminal de colegiu. Mi-am deschis sufletul înaintea părintelui în toată negriciunea lui. Imi era rușine de păcatele săvârșite și de neputința mea de a face un progres cât de mic, după atâtea sfaturi primite. Cât de nefericit eram că nu izbutisem să înaintez măcar puțin!

Deodată însă părintele, care stătea în genunchi în fața mea, s-a ridicat și a intrat în altar, rostind cuvinte pe care niciodată nu le voi uita. Prin ele auzeam glasul lui Dumnezeu:
„Te iubesc, și chiar dacă lumea întreagă te părăsește, eu nu te voi lăsa!”. Pentru prima oară în viața mea am simțit că cineva mă iubea deplin, în totalitate, într-un fel pe care mintea mea nu și-l poate explica.’

Last edited by Ana-Maria N; 09.03.2011 at 10:36:43.
Reply With Quote